Les millors hamburgueses són les que se fa un mateix.
Ingredients:
(per a unes
9 hamburgueses generoses)
2 tasses
arròs integral cuit
1 tassa
fesols blancs cuits
8 tomaques
seques (recepta aquí)
1 manoll
espàrrecs de marge
3 alls
tendres
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem los
alls tendres i los tallem a rodanxes.
Posem un
xorro d’oli a la paella i los saltegem.
Rentem bé
los espàrrecs i los tallem a trossets. Afegim a la paella en los alls i
saltgem. Salpebrem.
Posem a la cuba grossa de la Magimix Cook Expert tots los ingredients i triturem. Sinó,
qualsevol processador d’aliments vos servirà.
Precalentem lo
forn a 180ª.
Donem forma
a les hamburgueses en un motlle i les posem a una llanda de forn amb paper
vegetal.
Jo ne faig
de més finetes i de més dobles, al gust.
Les coem al
forn fins que estiguen doradetes.
Si no les
voleu coure totes, podeu congelar aquelles que no aneu a fer servir.
Les servim
al plat en una mica d’amanida o bé vos podeu fer un bon entrepà com aquest:
Amb panet de
sègol i avena, mostassa, formatge vegà amb primentó picant, pastanaga, brots
tendres, tomaca i ceba tendra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada