Normalment
los falafels los faig amb cigrons, però va bé canviar de colors de tant en
tant...
Ingredients:
2 tasses
gentilles taronja
1 ceba
1 dent d’all
Comí
Sal
Pebre
Preparació:
Netejarem bé
les gentilles i les dixarem a remulla entre 2 i 3 hores. D’aquesta manera les
activarem i amb això aconseguirem un parell de coses: fer-les més digestives i
potenciar-ne lo seu valor nutricional.
Com se veu a
la foto, quan s’activen, comencen a germinar. No hem d’oblidar que una gentilla
és una llavor plena de vida.
Precalentem lo
forn a 180º.
Pelarem la
ceba i la dent d’all.
Escorrerem
bé els gentilles i posarem tots los ingredients a un processador d’aliments. Si
teniu lo processador de la Magimix
Cook Expert, ho posarem a la cuba grossa i ho triturarem uns 3 minuts.
Quan ho
tinguem, prepararem la llanda de forn amb paper vegetal. Agafem la massa i anem
fent boletes de la mida desitjada.
Ho coem al
forn fins que veiguem que estiguen doradetes.
Opcionalment,
també podeu fregir-les amb la fregidora si vos ve de gust, però no serà tant
saludable.
Los servim
acabat de fer amb una mica d’amanida o bé los podeu acompanyar d’una salsa de
iogurt d’armella o coco, i fins i tot fer un bon entrepà. Combinacions mil!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada