9/10/18

Pavesini *Itàlia


Un dolç típic d’Itàlia que vaig descobrir en un dels nostres viatges a casa uns amics. Una recepta per als més llépols e casa, fàcil de fer i que agrada molt als xiquets (i als que no ho són tant!)



Lo nom ve donat pels Biscuits utilitzats. Los pavesini venen a ser un tipo de melindros però més xicotets.

Ingredients:
1 paquet/bossa de melindros (o pavesini si ne trobeu)
200g mascarpone
8C cacau en pols (molta gent utilitza cremes de cacau)
8C panela (o lo sucre que gasteu, però si poseu crema de cacau ja portarà prou sucre, no caldrà afegir-ne més)
100g coco ratllat
½ tassa de cafè
½ tassa de calmant (o qualsevol licor de cafè)

Preparació:
Posem los melindros per parelles i los tallem en tres cada parella.


Barregem bé lo mascarpone en lo cacau i lo sucre.


Farcim los melindros.


Posem lo calmant barrejat en lo cafè  un plat i arrebossem los pavesini.


Després ho arrebossem en coco i los anem posant a un plat.


Ho dixem a la nevera mínim una hora i després ja podreu gaudir d’aquest dolç.
Ja me contareu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada