Una recepta de peixet de la Ràpita ben bo.
Ingredients:
2 sorells
grandets
1 moniato
gros
1 ceba
1 rama de
romer fresc
2 dents d’all
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Precalentem lo
forn a 170º.
Netegem bé
lo moniato i lo tallem a rodanxes (amb pell i tot).
Pelem i
tallem a juliana la ceba.
Netegem bé
lo sorell i los obrim per la meitat.
Collim una
rameta de romer fresc i la desfem a trossets.
Pelem les
dents d’all i les tallem a làmines. Les repartim dintre de cada sorell.
Posem lo
moniato repartit a la base de la llanda que vulguem utilitzar. Posem los
sorells damunt tancats i los hi fem uns talls al damunt. Repartim també la
ceba.
Tirem un bon
xorro d’oli d’auliva i salpebrem al gust.
Ho posem al
forn i coem fins que lo peix estigue cuit i lo moniato tendre.
Servim acabat
de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada