27/5/18

Sorell al forn amb moniato, romer i alls


Una recepta de peixet de la Ràpita ben bo.




Ingredients:
2 sorells grandets
1 moniato gros
1 ceba
1 rama de romer fresc
2 dents d’all
Sal
Oli d’auliva
Pebre

Preparació:
Precalentem lo forn a 170º.
Netegem bé lo moniato i lo tallem a rodanxes (amb pell i tot).
Pelem i tallem a juliana la ceba.
Netegem bé lo sorell i los obrim per la meitat.
Collim una rameta de romer fresc i la desfem a trossets.


Pelem les dents d’all i les tallem a làmines. Les repartim dintre de cada sorell.


Posem lo moniato repartit a la base de la llanda que vulguem utilitzar. Posem los sorells damunt tancats i los hi fem uns talls al damunt. Repartim també la ceba.
Tirem un bon xorro d’oli d’auliva i salpebrem al gust.


Ho posem al forn i coem fins que lo peix estigue cuit i lo moniato tendre.
Servim acabat de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada