Un curri molt senzill que podeu preparar amb les verdures
que tingueu per casa.
Ingredients:
1 tros de
ceba
1 pastanaga
gran
½ asbargínyina
1 primentó
verd italià
4 xampinyons
1C brots de
soja
1C de curri
verd per persona
100ml llet
de coco per persona
Oli de coco
Preparació:
Posem una
mica d’oli de coco al wok.
Netegem bé
les verdures i les tallem a daus o palets. Les afegim al wok i saltegem.
Netegem los
xampinyons i los laminem. Los afegim a les verdures.
Saltegem una
mica i afegim lo curri verd.
Remenem bé i
tirem la llet de coco.
Dixem coure
uns 5 minuts tot junt i afegim los brots de soja.
Coem 5
minuts més i servim calent.
Si ho
guardeu per a la carmanyola de l’endemà agafarà un gust més intens del curri.
Ho podeu acompanyar d’arròs cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada