Ingredients:
160g
farfalle de blat integral
2 carxofes
1 dent d’all
50g ceps
deshidratats
10-12
tomaques cherry
Oli d’auliva
1 pesteta
Sal
Parmesà
ratllat (opcional)
Preparació:
Una hora ans
de començar a preparar lo plat posarem los ceps en aigua per a que s’hidraten.
Trinxem la
pestata.
Posem un
xorro d’oli a la paella i afegim la pesteta i un xorret d’oli.
Pelem la
dent d’all i la fem a làmines. L’afegim a la paella.
Bullim aigua
i coem la pasta. quan estigue feta l’escorrem i reservem.
Pelem les
carxofes, les fem a làmines fines i les afegim a la paella. Saltegem.
Si los ceps
són molt grans los tallarem a trossets i los passarem a la paella. També
afegirem l’aigua de la hidratació colada perquè aportarà sabor i farà coure les
carxofes ràpidament.
Rentem les
cherries i les tallem per la mitat.
Afegim al
sofregit i saltegem un minut.
Afegim la
pasta, remenem bé, apaguem lo foc i servim.
Si vos ve de
gust podeu tirar-hi una mica de parmesà ratllat per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada