La meua
versió vegana d’aquesta salsa tan famosa. Una alternativa cremosa per als que
no podem gaudir de la pasta en crema de llet.
Ingredients:
200g
fettuccine sense ou
300g tofu
sedós
10
xampinyons
1 ½ tassa de
llet d’avena
¼ tassa de
vi blanc
1 dent d’all
Nou moscada
Oli d’auliva
Sal
Pebre blanc
Aufapiga seca
Preparació:
Trinxem la
dent d’all i la sofregim a la paella en un xorro d’oli.
Netegem los
xampinyons, los tallem a làmines i los afegim a la paella. Salem.
Posem aigua
a bullir i coem la pasta. Quan estigue feta l’escorrem bé.
Triturem lo
tofu sedós, la llet d’avena, lo vi, la nou moscada i salpebrem al gust.
Quan los
xampinyons estiguin cuits afegim la crema i remenem bé. Corregim de sal i pebre
i dixem que reduixque.
Afegim los
tagliatelle, barregem bé.
Servim en
una mica d’aufapiga seca per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada