24/11/16

Raúl Resino Restaurant

Per avui tenia aquesta entrada programada i no hi ha millor manera per publicar-la que celebrant que els han donat una estrella Michelin.
Aprofito per reeditarla i felicitar també a tot l'equip de l'Antic Molí per la seva trajectòria i dedicació. Tots dos restaurants són bons mereixedors de la desitjada estrella.

http://www.restauranteraulresino.com/

Ara sí, vos presento lo menú degustació del que vam poder gaudir al restaurant Raúl Resino de Benicarló. Ens l'havíen recomanat uns amics i vam decidir anar a provar-lo. Ens vam emportar una grata sorpresa i un festival per al paladar.



A aquest restaurant no tenen carta només un únic menú degustació que van canviant cada mes on utilitzen productes del terreno, sobretot peix. També se pot incloure alguna recomanació del chef. Beguda i cafès a banda.

Vam començar en uns vermuts, un tast d'oli d'oliveres mil·lenàries i uns entrants: caldo de vetes amb miso i alga wakame, mantega d'anxoves i bocabits d'algues.Lo caldo estava realment bó, per repetir amb un bol ben gros.





Una barqueta amb: un boqueró en sambaizu albarat amb enciam de mar, brandada d'abadejo amb chili dolç i salpicó de polp en allioli de tomaca picant. No sabria dir quin dels tres estava més bo.


Vam escollir un vi blanc, Finca Río Negro D.O. Guadalajara, recomanació del cambrer.
Un cop acabats els entrants, va comneçar la desfilada de plats.

Lo primer de tots, i un dels més espectaculars per a mi (sóc fanàtica de les tomaques en totes les seues versions), va ser el pa amb tomaca amb la seua mini tomaca cuita a baixa temperatura durant 20h.



Una crema d'escamarlans de Sant Carles de la Ràpita, infusionada amb lemon-gras i quinoa marinada. Molt gustosa i original amb lo toc de la quinoa.


Caballa marinada amb mojo de tomaca seca i aromàtiques. Tot un conjunt de sabors frescos i en lo toc final de la llimona encurtida.


Fideusellats caldosos de galera amb aranya i verdolaga. les galeres sempre donen un toc impresionant als plats. Molt bons.


Llangostins del terreno al natural amb Dashi Costa Azahar. Un ravioli de carpaccio de llangostins farcit de llangostins. Un contrast molt bo amb una reducció de dashi fantàstica.


Juliola en suquet de cranc blanc del terreno i pastanaga, caviar de tapioca i llima Kaffir. Potser lo plat amb sabors menys intensos, però un conjunt delicat i agradable sensació.


Tiraito de corball del Meditterrani , amanida d'agues i gelat de yuzu. Me quedeo en la combinació del gelat en les algues.


Arrosset de Castelló d'ortigues de mar i terra amb cornetes. Bo, amb lo gust de mar característic de les ortigues i lo brillant color que li donen les ortigues de terra.


I per acabar, sarsuela de gatet de mar en marinera de miso, amb espagueti de mar i cemós de pataca. Un plat de sabor intens proporcionat pel miso. Combinació espectacular.


Uns postres lleguers i cítrics com és l'aigua de valència i un cremós de xocolata blanca amb mosaic de cítrics. destacaria lo bescuit de cítrics, esponjós a la boca amb lo toquet cítric. Mmmmm!


Unsa cafés i unes trufes.


Vam sortir més que contents, no només per tot lo que vam minjar sinó també pel servei: amables, atents i oberts a qualsevol pregunta i/o explicació.

Sense dubte un lloc per recomanar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada