5/7/16

Aubergine timbales (timbals d'asbargínyia)

La recepta del mes del repte Cooking the Chef que vos presento avui és de Gordon Ramsay. Aquell que segur hem vist tots cridant per la tele al programa que fa sobre restaurants.


Una recepta simple, resultona i ideal per a consumir les verduretes que l'hort mos portarà aquest estiu.

http://cookingthechef.blogspot.com.es/2016/06/cooking-chef-reto-junio.html




Ingredients:
2 asbargínyies
1 ceba
1 carabassó
1 primentó roig
3 tomaques
2 dents d’all
Formatge de cabra
Parmesà
Aulives sense pinyol*
Aufapiga
Sal
Oli

*La recepta original porta aulives negres i tàperes.

Preparació:
Rentem les asbargínyies i les tallem a rodanxes. Les fem a la planxa en un xorret d’oli.


Rentem les altres verdures i les tallem a trossets. Saltegem la ceba en l’all, afegim lo primentó, després lo carabassó i finalment la tomaca.





Posem un xorret d’oli a la base dels motlles i posem una capa d’asbargínyia. 


Tallem les aulives a rodanxes i trinxem l’aufapiga.
Quan la verdura estigue cuita afegim les aulives, l’aufapiga i lo parmesà i ho remenem bé.



Posem una capa de la barreja damunt de l’asbargínyia i despès un tros de formatge de cabra. Anem fent capes fins que tinguem lo motlle ple.




Ho posem al forn a 180º uns 10-12 minuts.
Se pot minjar calent acabat de fer (lo formatge se desfarà) o bé l’endemà fresquet.




9 comentaris:

  1. No deu haver estat fàcil escollir una recepta d'aquest xef, oi?? però m'encanta la proposta, saludable i boníssima. Un petó!

    ResponElimina
  2. Una recepta ben bona i saludable. Bona tria, una abraçada

    ResponElimina
  3. Una receta muy rica y saludable. Me gusta la idea de prepararlo en los molde, la guardo

    ResponElimina
  4. Qué buena idea la de hacerla en los molde cupcakes. Tiene una pintaza espectacular. Buenísimo... un beso.

    ResponElimina
  5. Muy rica esta receta, ademas queda muy bien así presentado.
    Besissss

    ResponElimina
  6. MMmmm que delicia de receta, saludable, y perfecta para una cena ligera.
    Me encanta,

    besos

    ResponElimina
  7. OOOh quina recepta més bona! M'encanten les albergínes, i fetes d'aquesta manera un deu!!!
    Ptnts
    MArta

    ResponElimina
  8. Una recepta boníssima i molt adient per l'estiu :)
    Moltes mercès per participar
    petons

    ResponElimina
  9. m'encanten aquestes receptes tan sanes i senzilles...m'has robat el cor!! una abraçada!!

    ResponElimina