21/6/25

Rom al forn


Un plat senzill per a fer al forn mentre esteu preparant alguna altra recepta.

Ingredients:

3 roms mitjans

4 pataques

2 cebes

2 primentons verds italians

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Peleu les pataques i les talleu a rodanxes. Poseu un bon xorro d’oli a la llanda de forn i les anue col·locant al damunt.

Peleu la ceba i la tallleu a rodanxes. La poseu damunt les pataques.

Netegeu los primentons i los talleu a rodanxes. Los poseu per sobre la ceba. Salpebreu al gust.


Posem los roms ja nets a sobre i los hi fem un parell de tallets (així agafaran millor l’oli). Tirem un raig doli generós al damunt i ho posem al forn a coure uns 30-40 minuts (tot dependrà del vostre forn) a 170º.


Quan veigueu que lo peix i la pataca estan cuits ja ho podreu servir.


Bon profit!

Ah! Si vos ve de gust, i los menuts de casa no n’han de minjar, també li podeu tirar ½ got de vi blanc per sobre a l’hora de posar-lo al forn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada