20/12/20

Julekake *Noruega

 


Aquest mes amb Cocinas del Mundo estem nadalencs i farem un viatge per la gastronomia de diferents països del món tot buscant plats típics del Nadal. A Noruega aquest dolç que vos porto avui no pot faltar. Jo he fet la meua versió sense làctics.

 Ingredients:

3 tasses de farina

¼ tassa llet avena

¼ tassa sucre de coco

¼ tassa oli d’auliva

Un polsim de sal

2C llevadura en pols

2 ous

1c cardamom

¼ tassa panses

Llimona en almívar

2C pepites de xocolata

Preparació:

Jo he fet la massa amb la Magimix Cook Expert, però es pot fer tranquil·lament a un bol i amassant amb una cullera.

Posem la farina, la llet d’avena, lo sucre de coco , l’oli d’auliva, la sal, la llevadura, los ous i lo cardamom i programem: PANADERÍA/ PAN-BRIOCHE.


Tallem a trossets la llimona en almívar.

Quan pite la Magimix perquè està a mitat amasada, afegim les panses, la llimona i les pepites de xocolata.

Quan acabe d’amassar-ho tot ho dixem reposar una hora a la mateixa màquina o a un lloc tapat i calent.


Preparem lo motlle que volem fer servir.

Precalentem lo forn a 180º.

Ho posem al motlle i coem uns 40 minuts o fins que veiguem que està cuit.



Dixem gelar i ja podrem gaudir per esmorzar, berenar... està molt bo sucat al cafè amb llet! I si sou ben llépols, segur que amb xocolata també!



I si voleu vore atres receptes de Nadal, només cal que visiteu lo blog de La cajita deNieves y Elena.

5 comentaris:

  1. Cristina, se ve fantástico. Gracias por tu participación y suerte mañana con el sorteo.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  2. No me hubiera a mí importado tener un trocico de tu pan/pastel para desayunar hoy, muy bien que suena :)

    ResponElimina
  3. Pues yo me apunto a mojarlo en la leche, me envías un trocito. Besitos itos

    ResponElimina
  4. Fa una pinta boníssima, questa és de les que s'han de provar!! bones festes, petons!

    ResponElimina
  5. Que rico, tiene una pinta estupenda. Felices fiestas , bss desde Asturias

    ResponElimina