Ingredients:
1 llesca de
pa d’espelta integral
½ alvocat
Fulles d’enciam
meravella
Fulles de
brots tendres
Pastanaga
Cherries
Pebre
Preparació:
Per a poder
anar més ràpid al matí tindrem l’enciam netejat de la nit abans i guardat a la
nevera.
Igual que
les pastanagues. De tant en tant en ratllo unes quantes amb el ratllador del
processador d’aliments de la Magimix (rapidíssim!) i les guardo a la nevera 2 o
3 dies per a fer diferents receptes, posar-ho a l’amanida, esmorzar... Si no
teniu un processador, ho podeu ratllar manualment.
Al mati,
pelem l’alvocat i el fem a tires. Netegem les cherries. Agafem la llesca de pa,
posem a sobre l’enciam, l’alvocat, la pastanaga, les cherries i una mica de
pebre al damunt i comencem lo dia amb energia.
Ho podeu
acompanyar d’un té, cafè o la opció que més vos agrade. Ah! Jo i posar-li sal d’herbes,
sal comú, altres herbes o espècies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada