20/6/19

Torrada d'alvocat i pastanaga



Normalment no faig fotos dels esmorzars perquè al matí no hi penso, però m’agrada aixecar-me amb temps suficient per a poder esmorzar tranquil·lament.

Ingredients:
1 llesca de pa d’espelta integral
½ alvocat
Fulles d’enciam meravella
Fulles de brots tendres
Pastanaga
Cherries
Pebre

Preparació:
Per a poder anar més ràpid al matí tindrem l’enciam netejat de la nit abans i guardat a la nevera.
Igual que les pastanagues. De tant en tant en ratllo unes quantes amb el ratllador del processador d’aliments de la Magimix (rapidíssim!) i les guardo a la nevera 2 o 3 dies per a fer diferents receptes, posar-ho a l’amanida, esmorzar... Si no teniu un processador, ho podeu ratllar manualment.
Al mati, pelem l’alvocat i el fem a tires. Netegem les cherries. Agafem la llesca de pa, posem a sobre l’enciam, l’alvocat, la pastanaga, les cherries i una mica de pebre al damunt i comencem lo dia amb energia.
Ho podeu acompanyar d’un té, cafè o la opció que més vos agrade. Ah! Jo i posar-li sal d’herbes, sal comú, altres herbes o espècies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada