27/5/19

Kanguro Truchero Bistro


Si aneu a Bielsa heu de provar el Kanguro Truchero. És un restaurant situat als afores del poble que val molt la pena visitar, tant si aneu expressament com si veniu de fer una excursioneta per la muntanya.



Quan hi vam anar amb uns amics, vam quedar més que contens, no només pel minjar sinó també pel seu entorn privilegiat i l’amabilitat i tracte del personal.

Aquí algunes de les coses que vam provar. Val a dir que la seva carta és prou extensa i que hi ha alguns plats que només són per encàrrec (si vols provar-los has de trucar el dia ans per a que te’ls preparen), com algun curri o arròs de muntanya i que és una llàstima que no triguen la carta penjada a internet per a saber-ho amb antelació.

Per començar mos vam demanar un vinet de Beroz D.O. Somontano 2015 que mos va agradar.


Una bona amanida. Tenen bastantes amanides per triar i són complides.


Unes croquetes negres. Bones.


Una taula de formatges de la zona amb pa torrat i gelea de flors.



Com a plat, hi ha moltes opcions carnívores, però també algunes vegetarianes. I tenen també una bona carta d’hamburgueses combinades amb diferents ingredients. Una cosa que s’agraeix és que te fan la versió vegetariana de l’hamburguesa (te canvien l’hamburguesa de carn per una veggie). Molt complides també.


Una papillote oriental de pollastre que te trauen tancada i obres al moment, acompanyada d’arròs.


Vedella del Pirineu a l’estil Thai acompanyada de cous-cous. Ideal per als que vos agrada lo minjar amb un toquet picant.


Un rellom fet al punt ben tendre, també de la zona.


Los postres que tenen també fan molt bona pinta, però ja estàvem plens perquè com ja he dit ans les racions són prou generoses.

Vam acabar amb un bon cafè i algun té de la seva selecció (tenen una carta ben variada).

Sense dubte, si tornem a Bielsa repetirem perquè vam sortir molt contents. I potser encomanarem algun dels plats que vam vore per encàrrec!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada