27/12/18

Pollastre a la ratafia


Avui un dels plats que cuino per al xic de casa.




Ingredients:
2 cuixes de pollastre grosses partides en tres trossos
1 ceba roja
8 portobello
2 pastanagues
1 tassa de pèsols
½ got de ratafia
1 got d’aigua
1 dent d’all
Sal
Oli d’aulliva
Pebre

Preparació:
Posem un bon xorro d’oli a la cassola de terra i marquem les cuixes de pollastre salpebrades.


Netegem, pelem i tallem la ceba i les pastanagues.
Netegem los portobello i los fem a làmines.
Aixafem la dent d’all
Traiem lo pollastre de la cassola i afegim la dent d’all, la ceba, la pastanaga i los portobello. Sofregim a foc lent. Salpebrem.


A mitja cocció afegim lo pollastre i la ratafia. Dixem reduir la ratafia una mica i afegim l’aigua i los pèsols. 



Dixem coure a foc lent fins que lo pollastre estigue ben cuit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada