17/11/24

Pizza de coliflor al gust


Ingredients:

1 coliflor*

4C farina de cigrons

sal

pebre negre

Per al damunt:

Salsa de tomaca (tomaca, ceba, pastanaga, primentó, sal oli i pebre)

Carabassó tallat a làmines

Formatge vegà

Tomaques cherries

Anxoves

Ceba tendra a rodanxes

Parmesà

*Depenent de la mida de la coliflor vos poden sortir de 2 a 3 pizzes individuals.


Preparació:

Precalentem lo forn a 220º.

Netegem la coliflor, la tallem a trossos i la posem a la cuba grossa del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert. Afegim la farina de cigrons i salpebrem al gust. Ho triturem tot.


Posem una base de paper vegetal a cada llanda de pizza i al damunt escampem la massa i li donem la forma desitjada.

Ho posem al forn i coem 5 minuts.

Ho traiem i a sobre escampem una mica de salsa de tomaca i fem els pizzes al gust.

Hem fet una vegana amb carabassó, formatge vegà i cherries i l’altra amb ceba tendra, anxoves i parmesà.


Ho posem al forn uns 10-15 minuts més (tot dependrà del vostra forn) i ja podrem gaudir d’unes bones pizzes sense tanta alta càrrega glucèmica.


Aquí teniu altres idees de pizza amb coliflor al blog:

Pizza de coliflor

Pizza de coliflor verda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada