Ingredients:
1 coliflor*
4C farina de cigrons
sal
pebre negre
Per al damunt:
Salsa de tomaca (tomaca, ceba, pastanaga, primentó, sal oli i pebre)
Carabassó tallat a làmines
Formatge vegà
Tomaques cherries
Anxoves
Ceba tendra a rodanxes
Parmesà
*Depenent de la mida de la coliflor vos poden sortir de 2 a 3 pizzes individuals.
Preparació:
Precalentem lo forn a 220º.
Netegem la coliflor, la tallem a trossos i la posem a la cuba grossa del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert. Afegim la farina de cigrons i salpebrem al gust. Ho triturem tot.
Posem una base de paper vegetal a cada llanda de pizza i al damunt escampem la massa i li donem la forma desitjada.
Ho posem al forn i coem 5 minuts.
Ho traiem i a sobre escampem una mica de salsa de tomaca i fem els pizzes al gust.
Hem fet una vegana amb carabassó, formatge vegà i cherries i l’altra amb ceba tendra, anxoves i parmesà.
Ho posem al forn uns 10-15 minuts més (tot dependrà del vostra forn) i ja podrem gaudir d’unes bones pizzes sense tanta alta càrrega glucèmica.
Aquí teniu altres idees de pizza amb coliflor al blog:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada