7/12/17

Magdalenes d'arròs i mandarina






Ingredients:
3 ous
4 mandarines
340g farina d’arròs
4c xarop d’agave (o lo sucre/panela que gasteu)
2c llevat
1 sobre de graciosa
200ml oli d’auliva
Xocolata Creo

Preparació:
Rentem bé les mandarines i ratllem la seua pell. Si són ecològiques millor, així no consumireu los pesticides en que els arruixen.


Fem suc de les mandarines.
Precalentem lo forn a 180º.
Barregem los ous en lo suc de mandarina, lo xarop d’agave i l’oli d’auliva.
Barregem la farina en lo llevat i lo sobre de graciosa.
Barregem la mescla líquida en la sòlida.
Posem la massa als motlles de les magdalenes. Recordeu no omplir-los fins a dalt perquè després augmenten.


A damunt hi posem una mica de xocolata Creo granulada.


Posem les magdalenes al forn i les coem uns 10-15 minuts fins que estiguen cuites. Com sempre, lo temps dependrà del forn de cadascú.
Les traiem del forn i les dixem gelar damunt d'una reixa. 


I gaudiu d’unes bones magdalenes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada