1/7/25

Vegan chili

 


Una recepta per a fer si feu un soparet de temàtica mexicana tex-mex.

Ingredients:

1 ceba

½ primentó verd

½ primentó roig

1 den d’all

1 pesteta

2 pastanagues

1 tronc de col

1 tassa de gentilles taronja

400ml tomaca en conserva triturada

300ml caldo verdures

2 tasses fesols rojos cuits

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Pebre roig

 

Preparació:

Netegem les verdures, les pelem i les tallem a trossos mennuts.

Pelem l’all i lo trinxem.

A una cassola posem un bon xorro d’oli i les verdures, l’all i la pesteta. Ho sofregim un parell de minuts.

Afegim la tomaca, i salpebrem al gust.

Afegim també els gentilles taronja, lo caldo de verdures i coem a foc lent durant 10 minuts amb la tapa posada.


Passat el temps, afegim los fesols cuits, corregim de sal i coem a foc lent destapat uns 30 minuts fins que veiguem que la salsa se reduix.


Servim los chili vegà en un bol. És perfecte per a fer fajitas, dipejar i acompanyar tots los plats que vos vingue de gust.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada