27/6/25

Snack de ceba i parmesà

 

Aquest mes l’ingredient per al Reto International Day és la ceba, així que vos porto aquesta recepta senzilla per a fer quan tingueu convidats. Segur que los agradarà!


Ingredients:

1 o 2 cebes roges

300g parmesà ratllat

Herbes provençals

 

Preparació:

A una llanda de forn posem un paper vegetal i per damunt repartim la mitat del parmesà.


Pelem i netegem els cebes i les tallem a rodanxes fines.

Les anem posant per sobre lo parmesà.

Després escampem per sobre les herbes provençals i la resta de parmesà que ens queda.



Ho posem al forn a 200º i quan veiguem que lo formatge està fos i dorat, ja ho podrem traure. Una vegada gelat, ho tallarem a quadrats dixant una rodanxa de ceba a cada mossegada.

Ja me direu si vos ha agradat.

I si voleu vore més receptes amb ceba, visiteu: Retointernationalday

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada