Una recepta per a fer si feu un soparet de temàtica mexicana tex-mex.
Ingredients:
1 ceba
½ primentó verd
½ primentó roig
1 den d’all
1 pesteta
2 pastanagues
1 tronc de col
1 tassa de gentilles taronja
400ml tomaca en conserva triturada
300ml caldo verdures
2 tasses fesols rojos cuits
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Pebre roig
Preparació:
Netegem les verdures, les pelem i les tallem a trossos mennuts.
Pelem l’all i lo trinxem.
A una cassola posem un bon xorro d’oli i les verdures, l’all i la pesteta.
Ho sofregim un parell de minuts.
Afegim la tomaca, i salpebrem al gust.
Afegim també els gentilles taronja, lo caldo de verdures i coem a foc lent durant 10 minuts amb la tapa posada.
Passat el temps, afegim los fesols cuits, corregim de sal i coem a foc lent
destapat uns 30 minuts fins que veiguem que la salsa se reduix.
Servim los chili vegà en un bol. És perfecte per a fer fajitas, dipejar i
acompanyar tots los plats que vos vingue de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada