La recepta que vos porto avui és del chef Yotam Ottolenghi, del seu llibre: Exuberancia. La vibrante cocina vegetariana. És una versió d’una que ja havia fet.
Ingredients:
2 o 3 carabassons (uns 800g)
5 dents d’all
Oli d’auliva
2c llavors de fonoll (jo no ne tenia, no n’he posat)
400g tomaques
½ c sucre (he posat panela)
50g formatge feta
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes. Ho posem a un bol en 2
dents d’all xafades, oli d’auliva, sal i pebre negre al gust. Ho barregem bé i
dixem macerar durant 30 minuts.
Pelem les dents d’all que queden i les tallem a làmines. Les posem a la
paella en un xorro d’oli i les dorem durant 2 minuts.
Rentem les tomaques i les tallem a trossets. Les afegim en los alls i
sofregim en la panela i sal i pebre. Coem a foc lent fins que reduixque. Després,
podem triturar la salsa, però jo l’he deixat tal qual.
Saltegem a una paella les rodanxes de carabassó fent que queden “al dente”.
Los posem a una safata i dixem gelar. Després, per sobre posem la salsa de
tomaca i lo feta desfet en los dits.
Una recepta senzilla i boníssima.
Altres receptes cuiner que podeu trobar al blog, aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada