Una recepta per a tota la família.
Ingredients:
1 polp d’1kg aproximadament (que ja haureu cuit)
6 tomaques
4 dents d’all
1 ceba
Julivert
400ml caldo de la cocció del polp (o aigua)
400g macarrons sense gluten
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem les dents d’all i les laminem.
Posem un bon xorro d’oli a la cassola i les afegim.
Pelem la ceba i al trinxem i l’afegim a la cassola.
Netegem els tomaques i les tallem a daus. Les afegim al sofregit.
Mentrestant escorrem bé lo polp i guardem lo caldo que no necessitem per a
una altra recepta (lo podeu congelar). Tallem lo polp a trossets, com més vos
agrade.
L’afegim al sofregit i coem a foc lent uns 15 minuts. També hi posem una
mica de julivert trinxat. Salpebrem al gust.
Afegim lo caldo de polp colat a la cassola i los macarrons. Tapem i coem
fins que los macarrons estiguen “al dente” o los dixeu una mica més is vos
agraden ben fets.
Serviu i gaudiu de la recepta acabada de fer.
També ho podeu fer a mode de recepta fresqueta, però haureu de bullir los
macarrons per separat i reservar-ho tot a la nevera. Al moment de servir-ho ho
barrejareu.
Com vos agrada més? Ja me contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada