Pàgines

22/8/25

Macarrons en polp

 


Una recepta per a tota la família.

Ingredients:

1 polp d’1kg aproximadament (que ja haureu cuit)

6 tomaques

4 dents d’all

1 ceba

Julivert

400ml caldo de la cocció del polp (o aigua)

400g macarrons sense gluten

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem les dents d’all i les laminem.

Posem un bon xorro d’oli a la cassola i les afegim.

Pelem la ceba i al trinxem i l’afegim a la cassola.

Netegem els tomaques i les tallem a daus. Les afegim al sofregit.

Mentrestant escorrem bé lo polp i guardem lo caldo que no necessitem per a una altra recepta (lo podeu congelar). Tallem lo polp a trossets, com més vos agrade.

L’afegim al sofregit i coem a foc lent uns 15 minuts. També hi posem una mica de julivert trinxat. Salpebrem al gust.

Afegim lo caldo de polp colat a la cassola i los macarrons. Tapem i coem fins que los macarrons estiguen “al dente” o los dixeu una mica més is vos agraden ben fets.


Serviu i gaudiu de la recepta acabada de fer.

També ho podeu fer a mode de recepta fresqueta, però haureu de bullir los macarrons per separat i reservar-ho tot a la nevera. Al moment de servir-ho ho barrejareu.

Com vos agrada més? Ja me contareu!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada