Avui he recuperat d ela meva biblioteca gastronòmica un llibre que és un bàsic de la macrobiòtica: El libro de la Macrobiótica. Completo tratado sobre dieta y ejercicios macrobióticos de Michio Kushi. Fàcil de llegir i ben estructurat, amb receptes per a tota la família.
La recepta d’avui, senzilla i ideal per acompanyar d’un bol d’arròs i una
amanida per a fer un plat complet.
Ingredients:
1 ceba grossa
450g tempeh (jo he utilitzat tempeh de cigrons
natural)
1C gingebre ratllat
Oli de sèsam negre
Aigua
Tamari
Preparació:
Pelem i tallem la ceba a llunes. Afegim una mica d’oli
de sèsam ala cassola i la saltegem durant 2-3 minuts.
Tallem lo tempeh a daus i l’afegim a la cassola.
Saltegem un parell d minuts més. Afegim lo gingebre.
A continuació posem l’aigua, fins que gairebé arribe a cobrir lo tempeh. Cuinem durant 25 minuts a foc mitjà amb la tapa posada.
Posem lo tamari i acabem de coure uns 30 minuts
més. Al punt final destampem fins que la sala se reduixque.
Servim acabat de fer o ens l’emportem a la carmanyola per a dinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada