Avui vos porto una recepta d’un dels meus xefs preferits Yotham Ottholenghi, del seu llibre: Simple.
Ingredients:
6 carabassons
5 dents d’all
50g mantega (jo he utilitzat oli d’auliva)
200g pèsols congelats
25g fulles d’aufàpiga
15 g fulles d’estragó (jo l’he substituït per julivert perquè no en tenia)
1 llimona
50g pinyons
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
600g llet (jo he utilitzat llet d’avena)
180g polenta
100g pecorino (jo he utilitzat parmesà)
Preparació:
Pelem i tallem les dents d’all a làmines. Posem un xorro d’oli a la paella
i les dorem.
Mentrestant netegem i tallem los carabassons a trossos. Afegim los
carabassons a la paella, salpebrem i saltegem 5 minuts.
Abaixem lo foc a la meitat i tapem. Coem 5 minuts més. Afegim los pèsols, saltegem 1 minut. Traiem del foc i afegim los pinyons, la ratlladura de la pel de la llimona i les herbes. Barregem i dixem reposar mentre coem la polenta.
A un casso acalentem la llet d’avena i una mica de salt i bé de pebre negre. Ho fem bullir i afegim la polenta, remenem bé fins que se comence a espessir. Afegim lo parmesà ratllat i remenem bé.
Servim en plats individuals la polenta i les verdures al damunt en un
xorret d’oli. I a gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada