Un entrant perfecte per a compartir en amics i família.
1 bol de tomaques cherries
1 asbargínyia escalivada
2 dents d’all
1 manollet de fulles d’aufàpiga
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Pa
Llevadura nutricional
Preparació:
Triturarem l’asbargínyia en les dents d’all pelades, un bon xorro d’oli,
sal, pebre negre i les fulles d’aufàpiga (en aquest cas, les tenia congelades,
perquè no sempre la planta està al seu millor moment, congelo les fulles sanceres
en compte i aguantem molt bé per a preparats triturats). La asbargínyia millor
si la teniu escalivada del dia ans i està fresqueta de la nevera.
Netejarem bé les cherries i les abuidarem. Guardarem la polpa per a fer pa
en tomaca o afegir-ho a qualsevol salsa que fem.
Farcirem les cherries en una mànega amb lo puré d’asbargínyia. Mentrestant anirem torrant lo pa per a fer torradetes.
Posarem les cherries damunt els torradetes, un xorret d’oli i una mica de llevadura nutricional.
També queda molt bé si unteu les torradetes en hummus o pesto.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada