Pàgines

16/6/25

Cherries farcides d’asbargínyia

 

Un entrant perfecte per a compartir en amics i família.

 Ingredients:

1 bol de tomaques cherries

1 asbargínyia escalivada

2 dents d’all

1 manollet de fulles d’aufàpiga

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

Pa

Llevadura nutricional

 

Preparació:

Triturarem l’asbargínyia en les dents d’all pelades, un bon xorro d’oli, sal, pebre negre i les fulles d’aufàpiga (en aquest cas, les tenia congelades, perquè no sempre la planta està al seu millor moment, congelo les fulles sanceres en compte i aguantem molt bé per a preparats triturats). La asbargínyia millor si la teniu escalivada del dia ans i està fresqueta de la nevera.


Netejarem bé les cherries i les abuidarem. Guardarem la polpa per a fer pa en tomaca o afegir-ho a qualsevol salsa que fem.


Farcirem les cherries en una mànega amb lo puré d’asbargínyia. Mentrestant anirem torrant lo pa per a fer torradetes.


Posarem les cherries damunt els torradetes, un xorret d’oli i una mica de llevadura nutricional.


També queda molt bé si unteu les torradetes en hummus o pesto.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada