Una manera
de preparar la col ben fàcil i en un toquet diferent.
Ingredients:
1 col (o
mitja si és molt grossa)
1c comí
1 tros
gingebre
1c primentó
roig picant
1C cilantre
en pols
¾ tassa
pèsols
¼ tassa
aigua
Oli d’auliva
Sal
Preparació:
Acalentem l’oli amb lo trosset de gingebre ratllat i lo comí. Saltegem 1 minut.
Netegem les fulles de fora de la col i la tallem a juliana ben fineta.
Afegim a la paella amb lo primentó picant, lo cilantre mòlt i saltegem un minut més.
Després la col, sal al gust i los pèsols.
Saltegem i
afegim l’aigua.
Coem 8-10
minuts fins que la carabassa estigue tendreta i s’haigue begut l’aigua.
Una receta simple y rica empleando ingredientes conocidos, eso sí, para que sea al estilo indú no le deben faltar los condimentos que mencionas
ResponEliminaBesos Cristina