La recepta d’avui
és ben ràpida si ja teniu algun dels ingredients preparats a la nevera. A mi m’agrada
tenir algunes coses per a poder fer amanides ben ràpid sense haver de pensar
massa. Només cal que quan preparem alguna cosa en fem una mica més i ja la
tenim disponible quan fem la previsió de la setmana. Va molt bé sobretot si
dineu de carmanyola!
Ingredients:
Brots tendres
(enciam, mizuna, tatsoy, katsuma, bleda roja i mostassa)
Germinats de
bròquil
Pastanagues ratllades
(jo ne ratllo unes quantes i les guardo a la nevera uns 4 dies tranquil·lament)
Cigrons saltejats
amb comí (faig un saltejat amb cigrons, oli d’auliva i comí, també aguanta bé a
la nevera)
Ceba tendra
1 pomelo
groc
Oli d’auliva
Sal d’herbes
Pebre negre
Preparació:
Posem a un
plat els brots tendres, los germinats de bròquil i la pastanaga.
Al damunt
los cigrons i la ceba tendra tallada a trossets.
Preparem la
salsa tot pelant el pomelo i triturant-lo amb oli d’auliva, pebre negre i sal d’herbes
al gust. Millor si el pomelo el teníem a la nevera per a que la sala estigue
fresqueta.
Servim la
salsa per damunt i ja podem gaudir d’una amanida ben bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada