Avui vos porto una recepta per a fer ben senzilla que podeu preparar al vostre batch cooking setmanal i el dia que l’hagueu de fer, només caldrà enfornar-la i minjar.
Ingredients:
2 asbargínyies
tallades a rodanxes i cuites al vapor
2 moniatos
cuits al forn
1 ceba
grossa sofregida
100g tomaca
en conserva triturada
Sal
Pebre
Herbes provençals
Sèsam
Llevadura nutricional
Preparació:
Pelem los moniatos
i los tallem a rodanxes.
Salpebrem al
gust les rodanxes de moniato i asbargínyia.
Preparem les cassoletes i a cadascuna posem una cullerada de tomaca, una rodanxa d’asbargínyia, una rodanxa de moniato, una mica de ceba sofregida. I anem repetint fent capes fins que la cassoleta quede plena.
Per damunt hi tirem una mica de sèsam, llevadura nutricional i herbes provençals.
Ho posem al forn a 180º fins que veiguem que estigue dorat per damunt i ja podrem servir.
A vegades és qüestió de combinar les coses d’una manera més atractiva, perquè també mingem pels ulls.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada