Ingredients:
2
carabassons
½ tassa de
panses
2 ous
9g llevadura
seca
1c canyella
2 tasses de
farina de panís
4C oli d’auliva
*Jo no he
posat sucre perquè amb la dolçor de les panses i lo carabassó és suficient,
però si sou llépols, podeu afegir-ne al gust.
Preparació:
Posem les
panses a remulla en aigua per a que s’hidraten. Una vegada hidratades les
escorrem bé.
Netegem bé
los carabassons i los ratllem.
A un bol
barregem los ous, l’oli d’auliva, lo carabassó, i les panses.
A un atre barregem la farina en la llevadura i la canyella.
Anem afegint la barreja seca a la humida. Si veieu que fa falta una mica més de farina, l‘afegiu, perquè tot dependrà de la mida dels ous i dels carabassons. Com dia ma iaia: “La farina que entre”.
Ho posem al motlle que vulguem (Jo ho he folrat amb paper vegetal per tal de desemmotllar més fàcil) i ho coem al forn a 180º uns 35-40 minuts o fins que veigueu que ja està cuit.
És un coc humit que s’ha de minjar ràpid, però això no crec que sigue problema.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada