Viure al
Montsià és una sort perquè tenim uns productes de proximitat de qualitat, tant
de la terra com del mar, a on podem fer los millors arrossets!
Ingredients:
8
llangostins de la Ràpita
2 potes de
polp mitjà
400g arròs
1 primentó
roig
4 dents d’all
1l caldo de
peix
Oli d’auliva
Sal
Preparació:
Aixafem una
mica les dents d’all i les fiquem a la paella en un bon xorro d’oli.
Netegem lo
primentó i lo tallem ben xicotet.
L’afegim a
la paella. Saltegem una mica i l’apartem a un costadet per a coure los
llangostins.
Quan los
llangostins estiguen fets, los traiem de la paella i reservem. Acabem de fer lo
sofregit. Salem al gust.
Tallem la
pota de polp a rodanxes i l’afegim al sofregit.
Afegim l’arròs,
salem una mica (teniu en compte lo caldo de peix que heu fet per no passar-vos
de sal) i saltegem.
Afegim lo
caldo de peix i dixem coure.
Quan l’arròs
estigue casi cuit, afegim los llangostins, apaguem lo foc i dixem reposar 5
minuts.
Servim i
gaudim del bon minjar del terreno!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada