Una recepta
fresqueta perfecta per a l’estiu.
Ingredients:
300g cigrons
cuits
1 alvocat
2
pastanagues
10-12
aulives verdes sense pinyol
1 ramet de
cebollí
Comí
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Maionesa vegana
Cherries
Llavors de
ruella
Preparació:
Saltegem los
cigrons en un xorret d’oli, una mica de comí i sal i pebre al gust. I los dixem
gelar. Los podem preparar lo mateix dia o ja tenir-los del dia abans, o també
quan hem fet el batch cooking.
Posem los
cigrons a un bol i los aixafem una mica. Volem aconseguir una textura tipo “ensaladilla”.
Pelem i
tallem a trossets les pastanagues i l’alvocat.
Tallem a
rodanxes les aulives.
Trinxem lo
cebollí.
Ho afegim
tot al bol. Barregem bé.
Posem
maionesa al gust i acabem de remenar bé per a que quede tot ben barrejat. A mi
m’agrada dixar-ho un mínim d’una hora a la nevera per a que los sabors s’acaben
d’integrar, però al gust.
Servim en una
mica més de maionesa al damunt, les tomaques cherries tallades a trossets i
unes quantes llavors de ruella.
No es común encontrar recetas de ensalada con carbanzos. Creo que esta es un aciert!
ResponEliminaBesos Cristina