Avui vos
porto una fantàstica recepta del chef Donald Skehan per a participar al repte d’aquest
mes de la mà de Cooking the Chef. Com ja sabeu, cada mes mos proposen un chef
diferent del qual hem de fer una recepta.
Tot seguit
teniu la meua versió vegetariana de la sopa de fideus d’arròs amb cigrons,
espinacs i tomaca. Una combinació equilibrada i que mos aporta tot allò que necessitem
en una sola minjada.
Ingredients:
1l caldo de
verdura
400ml salsa
de tomaca
150g fideus
d’arròs fins
1C pesto
rosso
250g
espinacs
400g cigrons
cuits
Fulles d’aufàpiga
Parmesà
Preparació:
Posem a una
cassola lo caldo de verdura, la pasta, la salsa de tomaca i lo pesto rosso. Ho
posem a coure a foc mig fins que los fideus comencen a estar blanets.
Afegim los
espinacs i los cigrons i ho coem tot junt fins que los fideus estiguen ben
cuits.
Tallem uns
trossets de parmesà i collim unes fulles d’aufàpiga fresca no motl grosses.
Servim la
sopa i al damunt li posem trossets de parmesà i fulles d’aufàpiga.
Barregem bé
i gaudim d’un bon plat!
Fantástica sopa para el fresquito que corre. Me ha gustado muchísimo tu elección. Feliz año lleno de deliciosas recetas. Besos.
ResponEliminaUn plato buenísimo y muy nutritivo.
ResponEliminaBss
Me gusta la idea de los fideos de arroz para este tipo de potajes y sopas de verduras, lo probaré.
ResponEliminaQue buen plato has elegido, ideal para este frío que nos ha entrado y para un día como hoy en familia.
Besos y felices Reyes.
Nieves
m'encantes les combinacions de llegum i pasta, i si a sobre porta verdureta....ummmm m'enamoro!!
ResponEliminabon any!!
Super sano y delicioso, me encanta esta propuesta.
ResponEliminaBesos
Riquísima esta sopa e ideal para los bajo cero que hay ahora mismo en León. No había podido pasarme hasta hoy, así que aprovecho para desearte feliz año nuevo, nos vemos en el próximo!
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