Ingredients:
1 paquet de
togleroni trufats frescos
200ml crema
de soja
Anous
Parmesà
Sal
Pebre
Nou moscada
Oli d’auliva
Preparació:
Posem la
crema de soja a coure amb una mica de sal, pebre i nou moscada a foc lent.
Bullim aigua
amb un xorret d’oli i afegim los togleroni d’un en un per a que no se mos
apeguen.
Traiem los
togleroni los anem posant damunt d’un drap de cuina per eixugar l’excés d’aigua
(igual que fem en los canalons o la lasanya).
Los
enrotllem una mica i los posem a una safata de vidre. També los podríem posar
plans, al gust de cadascú.
Repartim per
damunt la crema calenta.
Trenquem les
anous i les afegim per damunt.
També fem
uns trossets de parmesà i los posem per damunt.
Ho gratinem
uns 7 minuts o fins que veiem que lo parmesà de fon una mica i servim acabat de
traure del forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada