Ingredients:
Per a la massa:
500g farina d’espelta
10g sal
50ml oli d’auliva
300ml aigua
10g llevat
3 carabassons
1 ceba grossa (o 2 de menudes)
Romer
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Preparació:
Barregem la
farina, l’aigua, la sal i l’oli. Fer últim afegim lo llevat i formem una massa.
Ho tapem i
dixem reposar una hora.
Pelem i
tallem la ceba. La posem a sofregir a foc lent en un xorret d’oli, lo romer i
salpebrem.
Rentem bé
los carabassons i los ratllem. Los dixem escórrer per a que traguen l’excés d’aigua
mentre reposa la massa.
Precalentem
lo forn.
Estenem la
massa a la mida de la llanda i la posem damunt d’un paper vegetal. Al damunt
posem la ceba i després lo carabassó ratllat. Salpebrem lo carabassó, tirem un
xorret d’oli i coem al forn uns 10-15 minuts a 220º.
Traiem del
forn i dixem gelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada