En lo #RetoInternationaDay i l’ingredient del mes, les maçanes, avui vos porto una amanida en producte de proximitat per a gaudir i acompanyar un bon àpat.
Ingredients:
Ruca
2 maçanes varietat Gala
2 moniatos
2 alvocats bacon
Tomaques seques en oli
Anous
Pipes de carabassa
Oli d’auliva
Suc d’una mandarina
Sal
Pebre negre
Llavors de nigela
Preparació:
Netegem bé los moniatos, los tallem a daus i los coem al forn en un bon
xorro d’oli, sal i pebre. Dixem gelar.
Si ho cuinem lo dia ans, molt millor, així tindrem midó resistent.
Netegem les maçanes i los tallem a tires.
Pelem los alvocats i los tallem a trossos.
Fem una vinagreta en lo suc de mandarina, l’oli d’auliva, sal i pebre
negre.
Posem al ruca als plats. Al damunt hi anem posat lo moniato, les tomaques
seques en oli, l’alvocat, les anous i la
maçana. Per sobre, les llavors de nigela i les pipes de carabassa.
Servim acompanyada de la vinagreta de mandarina acabada de fer.
Si voleu vore més receptes de maçanes que vos faran agafar gana, cliqueu aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada