Una recepta que vos poden ajudar los més menuts de casa a preparar.
2 ous
1 pell de llimona ratllada
1 tassa d’oli
1 tassa de llet vegetal d’ametlla
4C xarop atzavara
2 papers de graciosa
½ tassa de panses
1 tassa farina d’ametlla
Farina de blat integral
4C cacau en pols o farina de garrofa
Preparació:
Hidratem les panses en la llet d’ametlla.
Barregem primer tots los ingredients humits: ous, pell de llimona ratllada,
oli, xarop d’atzavara i la llet vegetal d’ametlla amb les panses.
Una vegada estigue tot ben barrejat, afegim la farina d’ametlla.
A continuació, anem afegint la farina de blat integral i anem barrejant poc a poc fins que tinguem una massa que puguem treballar bé en les mans i no se mos enganxe.
Separem la massa en dos. Una de les parts, la barregem en lo cacau en pols.
Donem forma a les galetes utilitzant los motlles que vulguem i les anem
posant a una safata de forn en paper vegetal.
Coem al forn a 170º uns 10 minuts o fins que veiguem que estan doradetes
(tot dependrà de la mida).
Les dixem gelar i ja mo les podrem minjar. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada