Pàgines

16/10/25

Galetes en ametlla i panses

 


Una recepta que vos poden ajudar los més menuts de casa a preparar.

 Ingredients:

2 ous

1 pell de llimona ratllada

1 tassa d’oli

1 tassa de llet vegetal d’ametlla

4C xarop atzavara

2 papers de graciosa

½ tassa de panses

1 tassa farina d’ametlla

Farina de blat integral

4C cacau en pols o farina de garrofa

 

Preparació:

Hidratem les panses en la llet d’ametlla.

Barregem primer tots los ingredients humits: ous, pell de llimona ratllada, oli, xarop d’atzavara i la llet vegetal d’ametlla amb les panses.

Una vegada estigue tot ben barrejat, afegim la farina d’ametlla.


A continuació, anem afegint la farina de blat integral i anem barrejant poc a poc fins que tinguem una massa que puguem treballar bé en les mans i no se mos enganxe.


Separem la massa en dos. Una de les parts, la barregem en lo cacau en pols.

Donem forma a les galetes utilitzant los motlles que vulguem i les anem posant a una safata de forn en paper vegetal.

Coem al forn a 170º uns 10 minuts o fins que veiguem que estan doradetes (tot dependrà de la mida).


Les dixem gelar i ja mo les podrem minjar. Bon profit!






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada