Ingredients:
4 ous
1 tros de formatge de cabra
1 pastanaga grossa
Sal
Pebre negre
Per a la massa:
4C pols espinacs deshidratats
100ml aigua
300g aprox. de farina sense gluten (jo he barrejat fajol i arròs)
Sal
20ml oli d’auliva
Preparació:
Fem la massa tot barrejant bé los ingredients fins que li puguem donar la
forma que vulguem.
A uns motlles de magdalenes hi posem uns papers vegetals (per a poder-ho desemmotllar millor) i una mica d’oli d’auliva.
Donem forma a les cassoletes.
Pelem la pastanaga i fem els flors. El que ens sobre, ho tallem a trossets
menuts i ho posem a les cassoletes.
Desfem una mica de formatge de cabra en los dits a cada cassoleta.
Batem los ous, salpebrem i ho repartim a totes les cassoletes.
Al damunt de cadascun aposem una flor de pastanaga.
Coem al forn a 170º a la part de sota uns 20 minuts o fins que veiem que l’ou
està ben quallat.
Dixem gelar una mica i desemmotllem.
Se poden minjar acabades de fer o bé guarda-les par anar de pícnic, portar
a la carmanyola...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada