Pàgines

2/6/25

Cassoletes d’espinacs, ous i formatge de cabra

 


Ingredients:

4 ous

1 tros de formatge de cabra

1 pastanaga grossa

Sal

Pebre negre

Per a la massa:

4C pols espinacs deshidratats

100ml aigua

300g aprox. de farina sense gluten (jo he barrejat fajol i arròs)

Sal

20ml oli d’auliva

 

Preparació:

Fem la massa tot barrejant bé los ingredients fins que li puguem donar la forma que vulguem.


A uns motlles de magdalenes hi posem uns papers vegetals (per a poder-ho desemmotllar millor) i una mica d’oli d’auliva.


Donem forma a les cassoletes.

Pelem la pastanaga i fem els flors. El que ens sobre, ho tallem a trossets menuts i ho posem a les cassoletes.

Desfem una mica de formatge de cabra en los dits a cada cassoleta.


Batem los ous, salpebrem i ho repartim a totes les cassoletes.

Al damunt de cadascun aposem una flor de pastanaga.


Coem al forn a 170º a la part de sota uns 20 minuts o fins que veiem que l’ou està ben quallat.

Dixem gelar una mica i desemmotllem.

Se poden minjar acabades de fer o bé guarda-les par anar de pícnic, portar a la carmanyola...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada