I aquí los panellets que he fet enguany a casa amb l’ajuda de la meua mini chef. És una recepta perfecta per a fer en família.
Ingredients:
(per a uns 40 panellets aproximadament)
2 pataques mitjanes
2 moniatos mitjans
20 dàtils
250g ametlla mòlta
1 mandarina
1 ou
ametlla trossejada
codonyat
cacau en pols
Preparació:
Coem les pataques i los moniatos al forn i los dixem gelat. Millor si los hem fet lo dia ans.
Pelem les pataques i los moniatos i aixafem.
Traiem los pinyols dels dàtils i los triturem. Si veieu que costa molt, afegim 2 cullerades d’aigua. Afegim la pasta de dàtil al bol i barregem bé.
Afegim l’ametlla triturada al bol.
Netegem bé la mandarina i ratllem la seva pell (i ja posats, podem berenar mandarina).
Una mica de la massa la barregem en lo cacau per a fer los de xocolata. Los hi hem donat forma de bolet.
Unes boletes les arrebossem en l’ametlla triturada.
A unes altres los hi fem un foradet al mig en lo dit.
Tallem uns trossets de codonyat, allarguem una mica una boletes i los hi podem lo trosset al damunt.
Posem paper vegetal a una llanda de forn i los anem col·locant al damunt.
Batem l’ou i los pintem.
Coem los panellets a 180º fins que veieu que se doren. Traiem i dixem gelar.
Ja tindrem los panellets preparats.
Bona Castanyada!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada