Pàgines

28/10/24

Panellets

 


I aquí los panellets que he fet enguany a casa amb l’ajuda de la meua mini chef. És una recepta perfecta per a fer en família.

Ingredients:

(per a uns 40 panellets aproximadament)

2 pataques mitjanes

2 moniatos mitjans

20 dàtils

250g ametlla mòlta

1 mandarina

1 ou

ametlla trossejada

codonyat

cacau en pols


Preparació:

Coem les pataques i los moniatos al forn i los dixem gelat. Millor si los hem fet lo dia ans.

Pelem les pataques i los moniatos i aixafem.


Traiem los pinyols dels dàtils i los triturem. Si veieu que costa molt, afegim 2 cullerades d’aigua. Afegim la pasta de dàtil al bol i barregem bé.

Afegim l’ametlla triturada al bol.

Netegem bé la mandarina i ratllem la seva pell (i ja posats, podem berenar mandarina).


Barregem bé los ingredient fins que tinguem una massa que puguem treballar bé en les mans. Anem fent boletes.

Una mica de la massa la barregem en lo cacau per a fer los de xocolata. Los hi hem donat forma de bolet.

Unes boletes les arrebossem en l’ametlla triturada.

A unes altres los hi fem un foradet al mig en lo dit.

Tallem uns trossets de codonyat, allarguem una mica una boletes i los hi podem lo trosset al damunt.

Posem paper vegetal a una llanda de forn i los anem col·locant al damunt.

Batem l’ou i los pintem.

Coem los panellets a 180º fins que veieu que se doren. Traiem i dixem gelar.

Ja tindrem los panellets preparats.


Bona Castanyada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada