Una recepta d’aquelles per fer en quatre coses del rebost.
Ingredients:
1 ceba
grossa
1 dent d’all
1 pesteta
4 talls de
préssec en conserva
400g cigrons
cuits
400g tomaca en
cosnerva
1C garam
masala
Sal
Oli d’auliva
(podeu fer-ho amb oli de coco)
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a trossos. Poem un bon xorro d’oli a la cassola i la saltegem
en la pesteta trencada (per a que pique més) i la dent d’all pelada i trinxada.
Escorrem bé los cigrons.
Escorrem bé los talls de préssec i los tallem a daus.
Tallem les
tomaques a daus.
Afegim al sofregit de la cassola lo garam massala, lo préssec i los cigrons. Saltegem un parell de minuts i afegim la tomaca. Salem al gust.
Dixem coure
uns 30-40 minuts per a reduir la salsa i barrejar sabors.
Servim i gaudim.
És un plat perfecte per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada