Ingredients:
1 ceba
grossa
2-3 sépies
grosses
4 carxofes
2 pataques
2 moniatos
500ml caldo
vegetal
1C primentó roig
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a juliana.
La posem a
la olla inox de la Magimix Cook Expert en un bon xorro d’oli, sal, pebre i
primentó. Programem: COCCIÓN/DORAR.
Mentrestant netegem les sépies i les tallem a daus.
Netegem les
carxofes i les fem a galls.
Pelem les pataques
i moniatos i los fem a daus.
Afegim la sépia a la olla i programem DORAR 1 minut més en la tapa menuda oberta.
A continuació, fem lo mateix en la carxofa.
Afegim la pataca i lo moniato, salem i també hi tirem lo caldo. Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA.
Una vegada acabar de fer, servim ben calentet.
També podeu fer la versió vegana sense la sépia.
Un plat bonissim, per sucar hi pa
ResponEliminaSalut