Ingredients:
300g arròs
1 ceba
1 dent d’all
150g pèsols
300g cloïsses
550ml caldo
de verdura (o de peix, com preferiu)
Parmesà
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Pelem i tallem
la ceba a trossets.
Pelem i
trinxem la dent d’all.
Ho sofregim
a la cassola en un xorro d’oli.
Coem les cloïsses en una cassola a banda. Així evitarem, si tenen restes de sorra, que aquesta acabe a l’arròs.
Afegim l’arròs a la cassola i saltegem. Salpebrem.
Colem les cloïsses i reservem lo seu caldo. L’afegim a la cassola amb lo caldo de verdura i los pèsols.
Ho coem fins que l’arròs estigue casi cuit. Afegim lo parmesà i remenem bé. A continuació afegim les cloïsses.
Acabem de coure i servim acabar de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada