Si visiteu Cornudella de Montsant o passeu uns dies per la vora, vos recomano aquest restaurant.
Un espai acollidor
que podeu gaudir en família a dintre o bé a la seua terrasseta sota les
moreres.
Tenen diferents opcions i s’adapten a tot tipus de dietes. Los vins són seus i van perfectes per acompanyar los seus plats. Vos recomano que mireu la carta en antelació perquè alguns dels seus plats són per encàrrec.
Aquí teniu
un tastet que vam minjar.
Vam compartir un entrants.
Carpaccio de carabassó amb asbargínyia escalivada, burrata, ruca, pinyons, parmesà i pesto roig, boníssim.
Vieira amb cansalada fumada, parmentier de fava, parmesà i oli de tòfona. Una combinació diferent per als que els agraden els plats de mar i muntanya.
I després
vam fer diferents plats:
Pasta farcida
de bolets amb cansalada fumada, parmesà i oli de tòfona. Pasta al punt i ben
farcida.
Supercaneló de melós de vedella amb reducció de PX. Los va agradar molt, era més suau del que sembla.
Hamburguesa vegana amb ceba dolça, primentó escalivat i amanida. Potser lo plat més fluix pel que fa a la hamburguesa. Vaig preguntar i hem van dir des d’un principi que era de compra. Segurament que si la fessen casolana lo plat guanyaria. Quan una s’acostuma a fer-se les seves hamburgueses, costa trobar-ne de bones al mercat. ;)
Los més
carnissers van compartir un Tomahawk de 2kg amb guarnició. Tota una festa per
als carnívors.
I un melós que ara no recordo de quina carn era. Molt tendre i es desfeia. Va agradar.
Per postres,
n’hi havia de casolans i altres no. Vam triomfar els canolis farcits de crema
catalana i el tiramisú.
També vam fer gelats de llimona i cafè.
Cafès sota
les moreres, servei atent i bona companyia. Un lloc per a repetir.
Hi heu anat
alguna vegada?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada