Aquest tercer domenge de més amb Cocinas del mundo mon anem de viatge a Taiwan. M’ha costat decidir-me, però al final he escollit aquest plat senzill de bolets fregits que és típic de la cuina de carrer de Jiufen. No havia arrebossat i fregit mai les gírgoles i la veritat és que ha estat tot un descobriment.
Ingredients:
200g
gírgoles
Fulles d’aufàpiga
Midó de
panís
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
les gírgoles i si ne veiem alguna de molt grossa la tallem a trossos.
Acalentem bé
l’oli a la paella.
Arrebossem amb lo midó de panís les gírgoles i les fregim fins que estiguen doradetes. Les anem posant damunt d’un plat amb paper de cuina per a treure l’excés d’oli.
En acabar,
fregim les fulles d’aufàpiga. Sabrem que estan al punt quan comencen a estar
transparents. Delicioses amb lo seu toquet “crunchy”.
Servim les gírgoles amb les fulles d’aufàpiga i una mica de sal per damunt. Ja voreu que esta tapa volarà de seguida de les vostres taules.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Un plat del tot sorprenent, provaré això de fregir els bolets i l'alfàbrega, es veu deliciós!!
ResponEliminaun petó
Qué diferente y apetitoso, oye.
ResponElimina