Una versió casolana que he adaptat a sense gluten ni làctics.
Ingredients:
200g farina
d’avena
200g farina
d’arròs
25g
llevadura fresca
50ml aigua
tèbia
100ml llet d’ametlla
tèbia
50g oli d’auliva
1 ou
Sal
30g sucre de
coco
Per al farcit:
60g panela
Canyella
Nou moscada
20ml llet d’ametlla
1 /2 tassa
anous pelades i fetes a trossets
Preparació:
He preparat
la massa amb la Magimix Cook Expert,
però ho podeu fer manual o amb la màquina que tingueu.
Desfem la
llevadura en l’aigua i la llet a l’olla inox programant: EXPERTO 30s v8.
Afegim la
farina, l’oli, l’ou, lo sucre i un polsim de sal. Programem: PA/BRIOCHE 2min
v5.
Quan acabe,
dixem reposar 1 hora.
Barregem la panela en canyella al gust i una mica de nou moscada. També les anous.
Traiem la massa i li donem forma de rectangle.
Pintem la massa amb la llet d’ametlla, per sobre repartim la barreja de la panela i les espècies.
Ho enrotllem i tallem a rodanxes.
Ho anem
posant a una llanda de forn coberta de paper vegetal.
Dixem reposar
30min.
Precalentem lo
forn a 200º.
Pintem los rolls en la llet que mos queda i ho enformen uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn).
Dixem gelar damunt d’una reixa i ja podeu gaudir.
Ah! Si vos
agraden una mica calentets, també si val! ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada