Un pastís ben bo, vegà, sense sucres afegits, sense gluten ni làctics. Un auto homenatge que me vaig fer per al meu aniversari l’any passat i que encara no havia penjat aquí.
Ingredients:
(per a un
motlle de 26cm)
300g
xocolata fondant sense sucre (a partir del 75%)
400g crema
de llet de coco
*Si ho vulguesseu
més dolç, podeu afegir-hi 80g de pasta de dàtils, però a mi m’agrada que se
note lo gust de la xocolata)
Per a la
base:
100g
anacards
100g flocs d’avena
fins
60g dàtils
20g cacau en
pols
60g oli de
coco
Per a
decorar:
Maduixes
Nabius
*O qualsevol
fruita roja que trobeu
Preparació:
Triturem tots
los ingredients de la base.
Jo ho faig amb el robot de la Magimix Cook Expert a la cuba gran.
Preparem lo motlle desmuntable. La base la folrarem amb paper vegetal de forn per a que no se’ns apegue i ho puguem desemmotllar molt millor.
Estendrem la massa i apretarem bé per a repartir-la uniformement per tota la base i no deixar cap irregularitat. Mos ajudarem d’una cullera de sopa.
Ho posarem a
la nevera mentre preparem la resta per tal de que s’endurixque.
A l’olla
inox de la Magimix Cook Expert
prepararem la crema de xocolata. Posarem la xocolata i la crema de coco i
programarem: EXPERTO 3min 1A 95ºC.
Quan acabe, seguidament programarem: EXPERTO 1min 15 40ºC.
Si no teniu
robot de cuina ho podeu fer al foc, sense parar de remenar i amb un termòmetre
de cuina.
Una vegada
feta la crema de xocolata la posarem al motlle damunt la base i ho reservarem a
la nevera un mínim de 3h abans de servir per a que se solidifique.
Abans de
traure lo pastís de la nevera netejarem la fruit i la tallarem al gust per a
decorar.
Decorarem i servirem o bé decorarem i tornarem a guardar a la nevera perquè si fa molta calor se’ns començarà a fondre.
Espero que xaleu
tant com jo! ;)
Cristina, És bellíssim! ia més, segur que va estar riquíssim!
ResponEliminapetons