Un plat senzill i perfecte per a la carmanyola que pot formar part del vostre batch cooking setmanal.
Ingredients:
1 carabassa
(400g aprox.)
200g
xampinyons
1 tassa de
pèsols
2 tasses de
quinoa
Sal
Oli
Pebre negre
Preparació:
Partim la carabassa
per la mitat, li traiem les pipes i la coem al forn a 170º fins que estigue
cuita (blaneta).
Després la
tallem a daus.
Netegem los xampinyons i los tallem a làmines. Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem.
Bullim los
pèsols.
Coem la
quinoa.
Podem preparar
lo plat al moment en 5 minuts si ja hem preparat los ingredients amb antelació
per separat. Només caldrà guardar-los en recipients hermètics a la envera per a
la setmana. Cuinant 2-3h una tarda a la setmana pot facilitar-vos lo dia a dia
i tenir la setmana organitzada.
A una paella posem un xorret d’oli, los xampinyons, la quinoa i los pèsols. Salpebrem i saltegem uns 5 minuts.
Afegim la carabassa, saltegem 2 minuts més i ja podem servir o guardar a la carmanyola per a un bon dinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada