Una recepta fàcil que segur que agradarà als més llépols de casa.
Quicos,
panís, blat de moro... fregit. Vigileu bé quan lo compreu que tingue lo mínim d’ingredients
possible, ja que moltes marques afegixen farines i potenciadors de sabor que no
són gens saludables. L’ideal és que porten panís, oli vegetal i sal. Res més.
Ingredients:
200g xocolata
fondant 80% sense sucre (o qualsevol altra xocolata que vos agrade)
100g quicos
Preparació:
Triturem los
quicos en un processador d’aliments. Jo he utilitzat la cubeta grossa de la
Magimix Cook Expert durant 1 minut. Los dixarem a trossets, no volem una pols
molt fina, sinó irregular.
Trenquem la xocolata i la posem a desfer al bany Maria.
Preparem los
motlles. Jo vos aconsello utilitzar-ne de silicona perquè després per a desemmotllar
són los que millor van.
Posem una
miqueta de quicos als motlles dels bombons.
Quan tinguem
la xocolata desfeta, afegim los quicos i barregem bé.
Omplim los motlles i dixem gelar.
Quan estigue
ben dura la xocolata ja podem desemmotllar.
A mi m’agrada guardar la xocolata embolicada amb un trosset de paper de forn. I vatros, com la guardeu?
Una receta fácil de hacer. Los copos de maiz le darán un crujiente muy bueno a estos bombones.
ResponEliminaBesos Cristina
Hola Cris!!
ResponEliminaQuina pintarra que tenen. M'encantaria fer-los.
Un beset!!!
Hola Cris!
ResponEliminaQuina pintarra que tenen eixos bombons. M'encantaria fer-los. Jo els guardaria en un pot de cristal i el deixaria damunt la taula... A volar, jajjaja!!
Besets tendrers d'esta valencianeta