Una recepta
senzilleta pa fer en los menuts de casa i ideal per aprofitar restos de nevera.
Ingredients:
1 tassa de
polenta precuinada
Aigua
Aulivada
Xampinyons
saltejats
Formatge feta
Cherries
Preparació:
Coem la
polenta seguin les instruccions del paquet (vos dirà quantitat d’aigua,
temps...). És molt ràpid i fàcil. Només cal barrejar la polenta amb aigua i
anar remenant fins que se comença a espessir.
L’avoquem a un recipient que vos pugue fer de motlle. Jo he utilitzat unes carmanyoles de vidre. I aplanem per a que quede uniforme en una cullera.
Ho dixem
gelar.
Preparem tot
allò que li vulguem posar al damunt. Segur que per la nevera teniu coses que
podeu gastar i aprofitar.
Desmotllem la polenta i la tallem a quadrets.
Muntem los pinxos
que més vos agraden. Aquesta vegada hem posat una mica d’olivada, un trosset de
feta, una làmina de xampinyó i cherry. Als xiquets los hi agrada molt muntar les broquetes i s’entretenen molt.
Una vegada los tinguem fets, ja podem degustar-los.
I vatros, de
que les heu fet?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada