8-10
portobellos
2-3 carxofes
300g arròs
600ml caldo
verdura
1 ceba
menuda
Parmesà ratllat
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
los portobello i les carxofes.
Tallem los
portobello a làmines i les carxofes a quarts o una mica més menuda, al gust.
Pelem i
trinxem la ceba.
A una cassola de terra afegim un xorro d’oli i sofregim una mica la ceba. A continuació afegim les carxofes i los portobello.
Saltegem un
mica i afegim l’arròs. Salpebrem al gust.
Anem afegint
lo caldo de verdura poc a poc i coent. A mesura que l’arròs se vaigue bevent lo
caldo n’afegim de nou.
Quan l’arròs estigue casi cuit, afegim lo parmesà, remenem bé i apaguem lo foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada