Avui un clàssic de les iaies.
Ingredients:
300g
macarrons
1 ceba
2 llaunes de
tonyina
300g tomaca
en conserva casolana
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Orenga
Preparació:
Pelem la
ceba i la posem a la olla inox de la Magimix
Cook Expert en un xorret d’oli. Programem EXPERTO 3min v11 120º.
Afegim la tomaca en conserva, sal i pebre i programem EXPERTO 10min v1A 95º tot dixant lo tap menut obert.
Afegim la
tonyina ben escorreguda i programem EXPERTO 5min v1A 95º.
Sense lo robot de cuina, trinxaríem la ceba, la sofregiríem a una paella. Després afegiríem la tomaca i ho acabaríem de coure. Ho trituraríem, afegiríem la tonyina i 5 minuts més de foc per a acabar de fer bé la salsa.
A una
cassola posem aigua abundant i bullim los macarrons. Quan estiguen, los
escorrem bé.
Los barregem
amb la salsa, tirem una mica d’orenga per damunt i ja podem servir.
Cristina, me gustan mucho los macarrones con atún. Los preparo de la misma forma. Un plato rico en un solo abrir de lata.
ResponEliminaBesos
https://siempreseraprimavera.blogspot.com/